КРІШТІАНУ РОНАЛДУ: КОЛИ МІЙ БАТЬКО ПОТРАПИВ ДО ЛІКАРНІ, МЕНІ ДОПОМІГ ФЕРГЮСОН

18.12.2021 10:00

Нападник "Манчестер Юнайтед" Кріштіану Роналду та колишній головний тренер команди Алекс Фергюсон дали спільне інтерв'ю клубній прес-службі.

Португальський нападник згадав, як Фергюсон допоміг йому, коли батько форварда потрапив до лікарні.

«Напевно, сер Алекс не пам'ятає цього, але я розповім, бо це чудова історія. Одного разу мій батько потрапив до лікарні, я дуже переживав. Я поговорив з Фергюсон і він сказав мені: «Кріштіану, ти можеш поїхати на 2-3 дні». У нас був важкий календар, а я був ключовим гравцем. Фергюсон сказав: "У нас попереду складні матчі і без тебе нам буде складно, але я розумію твою ситуацію і дозволяю тобі поїхати, щоб побачитися з батьком". Для мене це дуже важливо, важливіше за перемоги у Лізі чемпіонів, АПЛ та інших турнірах. Я поважаю сера Алекса, тому що він завжди був послідовним, його дії завжди відповідали його словам. Я ціную це», — наводить офіційний сайт «червоних дияволів» слова Роналду.

«Моє завдання було цінувати всіх співробітників клубу, не тільки футболістів, а й персонал. У випадку з Кріштіаном було важливо, щоб він відчував себе комфортно, адже він був дуже молодим, коли прийшов до нас», - додав Фергюсон.

Фергюсон працював з Роналду в період з 2003 по 2009 рік, після чого португалець перейшов до «Реалу». Наприкінці серпня 2021 року 36-річний футболіст повернувся до «Манчестер Юнайтеду».

Фото - Getty Images

Теги: Кріштіану Роналду, Алекс Фергюсон, Манчестер Юнайтед, Чемпіонат Англії з футболу, Футбол, Спорт