СУПЕРНИКИ ЛУГАНСЬКОЇ ЗОРІ НА ПЕРШИХ ЗБОРАХ

18.12.2021 13:15

Стали відомі суперники "Зорі", котрі будуть протистояти луганчанам під час традиційних спільних тренувань на перших зборах у Туреччині. Перший збір триватиме з 16 січня по 1 лютого, а місцем дислокації стане турецький Белек.

Отже, першим спаринг партнером на сборах 19 січня стане польский футбольний клуб «Погонь» з міста Щецин. Поляки мають в активі 18 ігор та знаходяться на другій позиції у своєму чемпіонаті.

Далі "Зорі" буде протистояти казахський «Актобе». Це спільне тренування відбудеться 23 січня. Суперник знаходиться у середині турнірної таблиці, а саме на сьомій позиції, маючи в активі 33 очки.

Наступний суперник – ще один польский клуб, представник польської Екстракляси, а саме, ФК «Ракув». Поляки займають одну з лідируючих позицій – четверту. Цей поєдинок відбудеться 27 січня.

І на завершення «Зоря» проведе зустріч із сербським «Спартаком» з міста Суботиця - представником Суперліги Сербії. Опонент розташувався на 7-й позиції, але лише два очки відділяють сербів від четвертого місця. Дата проведення зустрічі – 31 січня.

Фото - Getty Images

Теги: Зоря Луганськ, Чемпіонат України з футболу, Футбол, Спорт