ВАСИЛЬ ЧЕБОТАР ВИЙДЕ В РИНГ 26 СЕРПНЯ ПРОТИ ДОСВІДЧЕНОГО ДЖОЕЛЯ ХУЛІО

09.08.2023 14:26

26 серпня в рамках боксерського шоу у Вроцлаві (Польща) Василь Чеботар (13-0-0, 5 КО) битиметься з досвідченим іспанським боксером колумбійського походження Джоелем Хуліо (39-17-0, 33 КО). Вечір боксу під егідою K2 Promotions відбудеться у співпраці з Knockout Promotions та Skill Challenge Promotions.

Василю 21 рік. За чотири роки професійної кар’єри «Рудий лев» провів 13 боїв, всі виграв, 5 нокаутами. У попередньому поєдинку в Польщі в січні цього року Василь нокаутував аргентинця Хосе Луїса Кастільйо у другому раунді.

«Хуліо - досвідчений міцний боєць, але він не протримається зі мною всю дистанцію. Це буде протистояння характеру проти досвіду. Я дуже важко працюю в тренувальному таборі, і дуже мотивований! Я нокаутую Хуліо і далі хочу битися за пояс чемпіона світу!», - заявив Василь Чеботар.

"Це мій перший серйозний крок у кар'єрі - виступити в такому великому шоу, на одному рингу з нашим чемпіоном Олександром Усиком. Для мене велика честь, хочу подякувати своєму промоутеру за організацію такого вечора боксу"

За плечима Джоела Хуліо 56 поєдинків, 39 перемог, 33 з яких нокаутами. Колись володів локальними титулами WBO Latino, WBA Fedecentro, WBC Continental Americas, WBA Fedebol, претендував на пояс WBO в першій середній вазі.

На території України і Польщі поєдинок буде ексклюзивно показувати медіасервіс MEGOGO.

Теги: Спорт, Бокс