КАРПАТИ ПІДПІСАЛИ ЧЕМПІОНА СВІТУ

09.08.2023 23:14

"Карпати" продовжують підсилювати свій склад. Напередодні "зелено-білі" підписали контракт із 24-річним півзахисником Максимом Чехом, який у 2019 році разом зі збірною України U20 переміг на юнацькому чемпіонаті світу.

Максим Чех був одним із семи гравців чемпіонської команди Олександра Петракова, який взяв участь у всіх матчах цього турніру.

"У молодіжній збірній я раніше перетинався з Тимофієм Сухарем та Андрієм Кожухарем, які нині виступають за "Карпати". Також грав за "Маріуполь" із Павлом Полегеньком. Переконаний, що проблем з адаптацією у колективі не виникне".

Минулий сезон Чех провів в Азербайджані, де виступав за місцевий "Сабаїл".

"То був хороший досвід, – каже він. – Але я радий, що повернувся додому. Байдуже, що "Карпати" зараз виступають у Першій лізі. Важливо те, що перед командою стоїть чітке завдання. Буде цікаво!"

Чех додає, що ключовим аргументом на користь його переїзду до Львова була можливість попрацювати з Мироном Маркевичем. Крім того, Максим добре знає інших наставників "Карпат" – Остапа Маркевича та Сергія Атласюка, під керівництвом яких він грав у "Маріуполі".

"Мені подобається руйнувати атаки суперника. Моє завдання – не дозволити опоненту наблизитися до наших воріт. Однак загалом мені імпонує атакувальний футбол. Саме такий сповідують "Карпати". Просто кожен на полі виконує свою роль".

Теги: Карпати, Чемпіонат України з футболу, Футбол, Спорт