ДИНАМО ОБІГРАЛО ПОЛІТЕХНІКУ: ДИВИТИСЬ ВІДЕО ГОЛІВ

12.02.2023 10:59

У восьмому контрольному матчі на зимовому зборі в Туреччині «Динамо» зіграло з «Політехнікою» (Ясси), яка йде на другій позиції в другому дивізіоні Румунії, повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Після вчорашньої гри з «Сілексом» (4:0) Мірча Луческу випустив зі стартових хвилин інший склад, надавши ігровий час здебільшого молодим футболістам.

Зустріч розпочалася з вшанування пам’яті загиблих у турецькій трагедії – команди розгорнули прапор Туреччини та вшанували хвилиною мовчання жертв смертоносних землетрусів, що сколихнули цю країну.

На 32-й хвилині «біло-сині» відкрили рахунок. Після флангового пасу Дубінчака Волошин в дотик вразив дальній кут – 1:0.

А на 65-й хвилині Царенко скористався непорозумінням між захисниками «Політехніки» та перехопивши м’яч, вийшов на голкіпера та влучно пробив повз нього – 2:0. Таким чином, Антон як і грі із «Сілексом» забив останній гол киян.

Наступний контрольний поєдинок у тренувальній програмі динамівців заплановано на 14 лютого, коли столична команда зустрінеться з узбекистанським «Пахтакором».

Контрольний матч
«Динамо» (Київ) – «Політехніка» (Ясси) – 2:0 (1:0)
Голи: Волошин, 32 (1:0), Царенко, 65 (2:0)
«Динамо»: Моргун - Гусєв, Боль, Дячук, Дубінчак - Андрієвський, Яцик, Царенко, Беніто, Волошин - Супряга
Склад із 67-й хвилини: Моргун (Ігнатенко , 77) - Малиш, Попов, Сирота, Вівчаренко – Яцик (Василець, 77), Шепелєв, Лонвейк, Волошин, Кабаєв – Горбач (Царенко, 87)

Теги: Динамо Київ, Чемпіонат України з футболу, Футбол, Спорт