ПРОБІГ ЄДНОСТІ - ЩОРІЧНИЙ СПОРТИВНОПАТРІОТИЧНИЙ ЗАХІД НА ПІДТРИМКУ ЄДНОСТІ УКРАЇНИ

28.08.2021 15:49

Федерація біатлону України та Реабілітаційний центр «Sunrise” запрошує на благодійний «Пробіг єдності» - щорічний спортивнопатріотичний захід на підтримку Єдності України, принципів толерантності та безбар’єрності в суспільстві.

За підтримки федерації біатлону України, НОК України, Міністерства молоді та спорту, ТОВ «К.А.Н. Девелопмент» компанії PEAK Sport, генерального спонсора федерації біатлону України ТОВ ТОРГІВЕЛЬНО-ВИРОБНИЧОЇ КОМПАНІЇ «ПЕРША ПРИВАТНА БРОВАРНЯ « ДЛЯ ЛЮДЕЙ ЯК ДЛЯ СЕБЕ!»,ТМ Моршинська, ТМ «Яготинське для дітей», мережі спортивних гіпермаркетів «Спортсмастер», агенції – Спортивна перемога, Bubblegum kids party, ГО «Біатлон майбутнього», інформаційного партнера Desporter, Благодійного фонду Руслана Голуба, Страхової компанії "СПЕЙР", ТМ ЯРМОЛИНЦІ, УЗВАР НАТУРАЛЬНИЙ без ЦУКРУ, Cafe 128.


Учасники

Вадим Гутцайт – міністр молоді та спорту України

Валентина Семеренко - заслужений майстер спорту, олімпійська чемпіонка в естафетній гонці Зимових Олімпійських ігор Сочі 2014р. Валентина - учасниця 4-х Зимових олімпійських ігор ( 2006, 2010, 2014 та 2019 років), чемпіонка світу з біатлону. Кавалер «Ордену княгині Ольги»I, ІІ та ІІI ступенів. Володарка ордену «За заслуги» ІІІ та ІІ ступеня. В серпні 2015 року спортсменці присвоєно звання «Почесний громадянин міста Суми». Окрім спортивних здобутків Валентина має звання майора СБУ. Біатлонний тандем сестер-близнючок Семеренко відомий далеко за межами України.

Єлизавета Юрушева – бізнес-леді, готельєр, засновниця благодійного фонду «Обираємо майбутнє разом».

Георгій Зантарая - український дзюдоїст грузинського походження, заслужений майстер спорту, чемпіон світу 2009 року, віце-чемпіон Європи 2009 року. Перший чемпіон світу з дзюдо в історії України.

Паскевська Юлія – голова Громадської ради при Міністерстві юстиції України, голова Асоціації фахівців психологічної допомоги, професор.

Валерія Гузема - дизайнер ювелірних прикрас, засновниця ювелірного бренду Guzema Fine Jewelry.

Іріша Блохіна - українська акторка, музикант, хореограф, ведуча. Автор слів і виконавця гімну Євро-2012 «З'єднаємо Весь Світ». Віце-президент Федерації гімнастики України, директор ДЮСШ Дерюгіних, тренер збірної України з художньої гімнастики.

Юрій Чебан – український каноїст, заслужений майстер спорту України, головний тренер збірної команди України по греблі на байдарках і каное. Бронзовий призер XXIX Олімпійських ігор 2008 року в Пекіні, володар золотої медалі на Олімпіаді 2012 року в Лондоні. На олімпіаді 2016 в Ріо-де-Жанейро завоював друге в кар’єрі олімпійське золото та встановив олімпійський рекорд, подолавши дистанцію в 200 метрів за 39,279секунд. Вихованки Юрія здобули срібні медалі на Олімпіаді 2020 в Токіо.

Валерій Андрійцев - український борець вільного стилю, бронзовий призер Чемпіонату світу, срібний призер чемпіонату Європи, срібний призер Олімпійських ігор. Заслужений майстер спорту України з вільної боротьби.

Євгеній Головін – чемпіон світу серед професіоналів по Тайському боксу.

Валентин Щербачов – легендарний заслужений спортивний журналіст, майстер спорту, засновник «Всесвітньої української спортивної агенції», засновник «Національного реєстру рекордів України», голова Клубу незвичайних рекордсменів. Організатор та учасник міжнародних турнірів з футболу на вершинах Гімалаїв, на Північному Полюсі, в Антарктиді.

Сергій Седнєв - український біатлоніст, майстер спорту міжнародного класу. Бронзовий призер Чемпіонату світу, срібний призер чемпіонату Європи, переможець та багатократний призер Кубків світу з біатлону. Учасник зимових Олімпійських ігор 2010 у Ванкувері. Засновник ГО «Біатлон майбутнього». Начальник відділу зимових олімпійських видів спорту департаменту олімпійського спорту.

Тімур Аланін – наймолодший 14-ти літній чемпіон України по гольфу.

Аріанна Мурженко – наймолодша чемпіонка світу по традиційному карате, яка здобула свій титул в 9 років.

Ольга Лящук – володарка титулу найсильнішої жінки планети 2014 (Фінляндія), переможець The stronger women in the world Olimpia 2017 (США), абсолютна чемпіонка Arnold Classic PRO 2019 (США), рекордсменка Книги Рекордів Гінеса і книги Рекордів України.

Андрій Дериземля - український біатлоніст, заслужений майстер спорту України, двократний призер Чемпіонату світу з біатлону, багаторазовий чемпіон та призер Чемпіонатів Європи; начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради.

Віталіна Ющенко - соціальний діяч, бізнеследі та дизайнер одягу. Гуманітарний активіст, що зараз всеціло зосередила свою увагу на захисті бджіл, що через велику кількість хімікатів, які використовуються на полях гинуть тисячами. Віталіна Ющенко вже другий рік підтримує цю акцію на Олімпійському і надалі готова брати участь. «Ініціатива благородна і потрібна! Тому я поряд і завжди готова підтримати», - розказала Віталіна.

Сергій Костецький – вокаліст, хореограф, переможець проектів: «Танці з зірками», «Танцюю для тебе», учасник проекту «Голос» команди Дан Балана, експерт шоу «Співають Всі».

DIMARIA - українська співачка, автор слів та композитор, фіналістка національного відбору дитячого пісенного конкурсу Євробачення, переможниця численних вокальних конкурсів та проектів. SantaViktoria – телерадіоведуча, блогез з аудиторією 300 тисяч осіб, ведуча на радіо “Europa Plus” та каналі “Fashion TV”, фешн експерт.

Ілля Кваша - український стрибун у воду, призер Олімпійських ігор. Багаторазовий чемпіон та призер Європи. Срібний призер чемпіонату світу з водних видів спорту. Багаторазовий чемпіон України, володар Кубка України. Заслужений майстер спорту України зi стрибків у воду.

Марина Юр’єва – майстер спорту України з традиційного карате, чорний пояс, другий Дан, 7-разова чемпіонка України, призер чемпіонатів світу та Європи. Марина входить до складу збірної команди України з традиційного карате. Учасниця міжнародних змагань з фітнес бікіні OLYMPIA Portugal 2019/IFBB. Суддя національної федерації традиційного карате.

Володимир Оснік – володар титулу «Mr.UNIVERSE категорія Men’s Physique, єдиний українець, який володіє цим титулом за всю історію змагань. Володар ювілейного кубку України 2018 IFBB/ФББУ. Суддя національної категорії з бодібілдингу та фітнесу.

Ольга Саладуха – одна із найтитулованіших легкоатлеток в історії України, народний депутат України. Спортсменка, яка спеціалізується у потрійному стрибку тричі вигравала чемпіонат Європи, здобувала «золото» на чемпіонаті світу та вигравала "бронзу" Олімпіади-2012. Учасниця 4-х Олімпійських ігор.

Василь Леськів – засновник "Leskiv School". Протягом 35 років займається спортом і має величезний досвід в навчанні дітей і дорослих. Засновник АПГІУ (Асоціації професійних гірськолижних інструкторів України), спортивної школи «Каштан», дитячого проекту «Діти Повітря». Брав участь в гірськолижному чемпіонаті світу 2005 р., 2009р. 2016р. серед інструкторів. Надихає в процесі навчання і розсіює монотонність тренувань, мотивує розвиватися і досягати успіху, відчувати смак перемоги.

Іван Яремчук – легендарний футболіст команди Динамо Київ та збірної СРСР по футболу. Заслужений майстер спорту. Майстер спорту міжнародного класу.

Спартак Суббота – психіатр, психотерапевт, радник Міністра охорони здоров’я, науковий керівник інституту когнітивного моделювання.

Олена Яценко – українська гандболістка, призер Олімпійських ігор, володарка Кубка Ліги чемпіонів.

Анна Сорокіна - бронзова призерка Олімпійських ігор зі стрибків у воду, багаторазова чемпіонка Європи, шеф місії Національної збірної команди України на ХХІІІ зимових Олімпійських іграх 2018 року в Пхьончхані, на ІІІ Юнацьких олімпійських іграх 2020 року в Лозанні та літніх Олімпійських іграх 2021 в Токіо.

Ніна Лемеш - українська біатлоністка, заслужений майстер спорту України, призерка Чемпіонатів світу, Європи та Кубків світу з біатлону. Учасниця Олімпійських ігор в Наґано, Солт-Лейк-Сіті та Турині. Директор Департаменту сім`ї, молоді та спорту Чернігівської обласної державної адміністрації, перший заступник голови Відділення НОК України в Чернігівській області.


До участі в заході залучено дітей з інвалідністю, вихованців благодійного проекту соціальної та фізичної реабілітації засобами фізкультури і спорту Sunrise, Федерація біатлону України, представники НОК України та Міністерств молоді та сорту України, спортсмени-олімпійці, представники державних установ та громадських організацій, меценати, артисти, лідери думок, громадські діячі.

Пробіг буде організовано із дотримання рекомендацій МОЗ та протиепідемічних заходів при COVID -19.

Захід відбудеться 31 серпня о 15:00 на НСК «Олімпійський».

Подписывайтесь на страницу Desporter.Live на Instagram, чтобы быть в центре событий спорта и получать еще больше удовольствий от жизни.

Теги: