ФЕДЕРАЦІЯ ВИЗНАЧИЛА ПЕРЕМОЖЦІВ СІМЕЙНОГО ГОЛЬФ ТУРУ

30.09.2021 10:54

25 вересня завершився Сімейний гольф тур, що проходив протягом сезону на різних локаціях України. За результатами були визначені переможці.

Family Golf Tour є частиною програми розвитку гольфу в Україні. Щоб активніше популяризувати гольф та залучати до цього виду спорту все більше охочих, Всеукраїнська федерація гольфу долучилася до грантової програми підтримки від The R&A, яка наразі дозволяє розширювати коло гольф-сім’ї. Одним із кроків є проведення регулярних турнірів для сімей, щоб гравці могли грати у родинному колі, незалежно від віку та рівня навичок гри кожного з учасників. Таким чином кожен гольфіст може залучити до гри на полі всю свою сім’ю.


Фінальні змагання відбувалися на гольф-полі Golfstream. Незважаючи на несприятливі погодні умови, родини гідно боролися за першість. Отож, за результатами гри, лідируючі позиції у фіналі Сімейного гольф туру зайняли:

Park Course
1 місце — Лисенко Констянтин та Дарина
2 місце — Подтопта Павло та Поліна
Best Family — Шидлик Тарас, Юлія, Олена
Closest to the pin — Рибарчук Олександр
Longest drive — Подтопта Поліна


Premier Course
1 місце — Коба Максим, Наталя та Анастасія
2 місце — Шидлик Юлія, Олена та Тарас
3 місце — Ріммер Ігор, Микуланинець Ольга, Цой Володимир та Юна
Best Family — Коба Максим, Наталя, Анастасія
Closest to the pin — Шидлик Юлія
Longest drive — Шидлик Тарас


Директор Сімейного туру Оксана Пилипенко привітала всіх родин із завершенням сезону та разом з директором ГК Гольфстрім Світланою Яраловою нагородили лідерів змагань.

Федерація дякує партнерам за підтриму змагань серед сімей: готель в Туреччині Regnum Carya, гольф-простір CosmosGolf Ukraine, гольф-клуб Carya, гольф-клуб National, бренд одягу White is white, Premier Palace Wellness Club, ТМ “Коник”, гольф-бренд TaylorMade, солодкий партнер заходу - морозиво Monaco.


Подписывайтесь на страницу Desporter.Live на Instagram, чтобы быть в центре событий спорта и получать еще больше удовольствий от жизни.

Теги: Гольф