ОФІЦІЙНО: MEGOGO - ЕКСКЛЮЗИВНИЙ ТРАНСЛЯТОР БОЮ УСИК-ДЮБУА В УКРАЇНІ ТА ПОЛЬЩІ

08.08.2023 09:19

26 серпня Чемпіон світу за версіями IBF, WBA, WBO, IBO та The Ring у надважкій вазі Олександр Усик (20-0-0, 13 КО) зустрінеться в ринзі з володарем титулу «регулярного» Чемпіона світу за версією WBA британцем Деніелом Дюбуа (19-1-0, 18 КО).

На території України і Польщі поєдинок буде ексклюзивно показувати медіасервіс MEGOGO. Бій стане головною подією масштабного боксерського шоу під егідою K2 Promotions у співпраці з Knockout Promotions та Skill Challenge Promotions.

Саме в Польщі 7 років тому Олександр Усик розпочав свій блискавичний шлях до титулу абсолютного чемпіона в крузервейті, здобувши пояс Чемпіона світу WBO в поєдинку з його володарем – поляком Кшиштофом Гловацьким. Тепер Олександр підкорюватиме польський ринг вже на шляху до абсолютного чемпіонства в суперважкому дивізіоні. Для повної колекції йому не вистачає поясу Чемпіона світу за версією WBC, який належить британцю Тайсону Фʼюрі.

В андеркарді боксерського шоу на глядачів чекає бій Чемпіона WBO International Дениса Берінчика (17-0-0, 9 КО), який захищатиме титул у протистоянні з боксером зі Швеції Ентоні Їгітом (27-3-1, 10 КО). Ще один титульний поєдинок проведе Дмитро Митрофанов (13-0-1, 6 КО) з британцем Хамзою Ширазом (17-0-0, 13 КО). На кону - титул WBC Silver в середній вазі, який належить Ширазу.

Крім того, цього вечора в ринг вийдуть Василь Чеботар, Ярослав Харциз, Федір Черкашин, Даніель Лапін, Олександр Соломенніков та інші.

Також MEGOGO в кооперації з К2 Promotions планує організувати студію з місця події.

Переглянути подію на MEGOGO в Україні можна буде за передплатами «Легка», «Оптимальна», «Максимальна» або «Спорт». Трансляція буде доступна в розділі «Спорт», на каналі «MEGOGO Гонг» та в окремому поп-ап каналі, який зʼявиться на сервісі в день події.

Як українцям подивитися трансляцію бою в Польщі повідомлять додатково.

Партнери події: Usyk 17 Promotions, Queensberry Promotions, Ready To Fight.

Теги: Олександр Усик, Бокс, Спорт